FM past de richtlijnen voor de installatie van automatische sprinklerinstallaties aan

Recent heeft FM haar datasheet voor de de installatie van automatische sprinklerinstallaties aangepast. Het betreft FMDS 2-0.

De grootste wijziging betreft de acceptatie van een zogenoemd vacuüm-sprinkler-systeem. Dit als variatie op een natte- of bijvoorbeeld droog sprinklerinstallatie. Er worden in het datasheet enkele functionele eisen gesteld en enkele aanbevelingen. Echter te weinig om echt te doorgronden hoe een dergelijk systeem eruit ziet. Blijkbaar laat FM het aan de creativiteit van fabrikanten over. Tot op heden ken ik maar 1 goedgekeurd systeem.

Download hier de datasheet

Deel dit bericht of pagina

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.