Seminar waardering van sprinklers 17 mei 2022

Op 17 mei 2022 organiseert de VSI, onderdeel van Federatie Veilig Nederland het seminar ‘waardering  van sprinklers.’ Tijdens het seminar komt u meer te weten over de toepassingen van sprinklers.

Sprekers

De sprekers zijn Boele Staal; Federatie Veilig Nederland, Hajé van Egmond; Geregeld, Ruud van Herpen; Fellow Fire Safety Engineering Tu/e, Richard Hoyer; CIBV, Ronald Oldengarm; DGMR,  Christiaan Huijbreghs; Acuro, Hans Sevenstern; Marsh Netherlands, Tom Roche; FM Global en Lieuwe de Witte; Nederlands Instituut Publieke Veiligheid. Dagvoorzitter: Wim Haan.

Kennis delen

Over actieve blussystemen zoals sprinklers blijken veel misverstanden te bestaan. In dit seminar bieden we  kennis aan om het gewenste brandveiligheidsniveau te kunnen vaststellen en te implementeren. Uiteraard wordt ingegaan op de investeringen, maar ook op de mogelijke besparingen! Op het seminar delen we de huidige kennis en ervaringen met elkaar en is veel tijd voor netwerken. 

Doelgroep

Gebouweigenaren, vastgoedontwikkelaars, facilitair managers, overheid  (ministeries, gemeenten; bouwplantoetsers), adviesbureaus, architecten,  brandweer, verzekeraars en inspecteurs.

Kosten

Kosten voor deelname bedragen € 100,- exclusief BTW. Architecten, medewerkers van de overheid, zoals de Brandweer en leden van  de VBE hebben voordeel en betalen € 50,-.

Datum en locatie

17 mei 2022 van 9:00 tot 17:30 uur Van der Valk Utrecht | Winthontlaan 4-6 | 3526 KV Utrecht

Inschrijven:  https://sprinkler.nl/seminar-waardering-van-sprinklers-17-mei-2022

Deel dit bericht of pagina

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.