Seminar ‘Waardering van sprinklers’ op 17 mei 2022

Brandveiligheid staat steeds hoger op de agenda. Bij calamiteiten blijkt het alleen voldoen aan de wet- en regelgeving vaak niet toereikend. Er is veel te kiezen op het gebied van brandveiligheid en hierbij zijn vele aspecten van belang. Het nemen van maatregelen om schade te beperken, de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en imagoschade te voorkomen is een eigen verantwoordelijkheid van de opdrachtgever.

Op 17 mei a.s. organiseert de VSI het seminar ‘Waardering van sprinklers’. Dit vindt plaats in het Van der Valk hotel in Utrecht. Een seminar waarin essentiële sprinklerkennis wordt aangereikt aan o.a. gebouweigenaren, adviesbureaus, architecten, brandweer, vastgoedontwikkelaars, facilitair managers, de overheid, verzekeraars en inspecteurs.

Tijdens dit seminar wordt je in één dag op de hoogte gebracht van de toepassingen van actieve blussystemen, zoals sprinklers. Behandeld wordt o.a. hoe het gewenste brandveiligheidsniveau vastgesteld kan worden en hoe dit te implementeren. De investeringen, maar ook de mogelijke besparingen komen hierbij aan bod.

Met het seminar willen de organisatoren kennis en ervaringen delen en verbindingen leggen tussen de deelnemers. Zelf ben ik gastspreker op dit seminar en belicht ik de onderwerpen: Belang van certificatie, beheer en onderhoud & Persoonlijke veiligheid met sprinklers.

Inschrijven kan op https://sprinkler.nl/seminar-waardering-van-sprinklers-17-mei-2022/
Hierop is het (voorlopige) programma van het seminar vermeld. Het hele programma is nog niet bekend, maar in de komende weken zal het programma verder worden aangevuld.

Deel dit bericht of pagina

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.