Enorme brand bij parkeerplaats voor elektrische voertuigen in Delhi – India

Ook aan de andere kant van de wereld ondervindt men problemen met branden die ontstaan door elektrische voertuigen. Zo brak er in juni een enorme brand uit bij een elektromotorparkeerplaats in Delhi. In totaal zijn zeven brandweerwagens ter plaatse gekomen.

10 auto’s, 1 motorfiets, 2 scooters, 30 nieuwe e-riksja’s en 50 oude e-riksja’s zijn in brand gevlogen. De brand is onder controle gebracht, maar veel voertuigen zijn beschadigd. Er zijn tot nu toe geen slachtoffers gemeld, aldus de brandweer van Delhi. De oorzaak van de brand is naar verwachting een kortsluiting die plaatsvond tijdens het laden van een e-riksja.

De laatste tijd is de hoofdstad van India getuige geweest van een reeks brandincidenten te midden van hittegolven. Eerder vorige maand werden 27 mensen gedood en raakten 12 mensen gewond nadat door een enorme brand een vier verdiepingen tellend commercieel gebouw in het buitengebied van Delhi scheurde.

Lees ook:

Deel dit bericht of pagina

1 gedachte over “Enorme brand bij parkeerplaats voor elektrische voertuigen in Delhi – India”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.